rawdatacompany

Welkom bij Raw Data Company

Ben je klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Met onze geavanceerde webdata en technologie, ben je nu écht in staat om op innovatieve wijze aan leadgeneratie te doen.
Bij Rawdatacompany beschikken we over state-of-the-art crawling software en bieden we unieke tooling en consultancy. Onze expertise stelt je in staat de juiste bedrijven te vinden en te selecteren die relevant zijn voor jouw marketing- en salesdata. Met andere woorden, wij leveren je de tools die je nodig hebt om data-gestuurde marketing- en salesacties en campagnes op te zetten.

Als een jong en snel groeiend bedrijf, gevestigd in Utrecht, bestaat ons team uit professionals met een breed scala aan kennis en ervaring in online marketing en search technologie. Dit wordt aangevuld door een netwerk van professionals gespecialiseerd in telemarketing (call diensten), e-mailcampagnes en social media marketing.Ben je klaar om met ons de toekomst van datagedreven marketing en sales te ontdekken? 
Neem dan vandaag nog contact met ons op

Image from Freepik

LEADS

crawling

AI Products

Automation

De Voorhoede in Marketingdatabanken van Nederland

Onze passie ligt in marketing en data. We brengen vernieuwende ideeën aan tafel en hebben een scherpe blik op marketingdata en de toepassing ervan.We bieden je nieuwe perspectieven, gedetailleerde informatie over bedrijven en de kwaliteit van je data. Met deze data werken we samen om het proces van leadgeneratie te ontwikkelen en te optimaliseren. We ondersteunen bij campagnes, trendanalyses, marktscans en meer. Door het gebruik van geavanceerde technologieën houden we onze databank continu actueel en bieden we krachtige zoekinstrumenten om je doelgroepen op diverse wijzen te vinden.Onze focus ligt op resultaatgericht werken. We creëren waarde en realiseren kostenbesparingen door de juiste stappen te ondernemen. Zo leggen we bij leadgeneratie de nadruk op prospects met hogere conversiekansen door het toepassen van relevante filters. We zetten ons in voor je succes en leveren praktische oplossingen om je bedrijf te laten groeien.